joi, 17 iunie 2010

Lamuriri jurizare etapa a VI-a

In atentia
colegilor de la: Colegiul Naţional „Silvania” Zalău si Colegiul Naţional „Cuza Vodă” Huşi care au realizat jurizarea etapei VI:

Bună ziua,
vă scriu în numele elevilor şi colegilor de la Şcoala "Al.I.Cuza" din Bacău. În urma apariţiei rezultatelor conc "PĂSĂRI PE CALE DE DISPARIŢIE" vă rugăm mult să ne clarificaţi nişte nedumeriri, credem noi, justificate. Am întocmit prezentarea respectând TOATE cerinţele incluse pe lista d-voastră. Singura parte ce ar fi putut, spunem noi, să ducă la depunctare, pe care o considerăm o neglijenţă de redactare, este faptul că am omis să ataşăm materialului expediat melodia ce alcătuia fundalul sonor al prezentării. În rest : am respectat tema( am înţeles din cele citite pe site că nu era necesar să facem o prezentare a avifaunei specifice arealului nostru, aşa cum am observat că a punctat f mult la alte şcoli !!), tema fiind : PĂSĂRI PE CALE DE DISPARIŢIE DIN ROMÂNIA !!!. Am făcut o prezentare în power-point, aşa cum se cerea, nu un filmuleţ (ar fi fost şi pt noi mai uşor să fi procedat altfel, nu mai era necesar să selectăm cele mai importante idei care să susţină imaginea!!..."the point"). Am încercat să ne încadrăm într-un spaţiu suficient de mic, sau mare...11 slide-uri, pt a reuşi să transmitem rezultatul cercetărilor noastre, a membrilor Clubului Ecologistului, în acest domeniu. Am prezentat concluziile desprinse în urma studiului. Considerăm că, în acest fel, am reuşit să atingem toate punctele urmărite de Comisia de Evaluare a lucrărilor. Şi am respectat şi termenul de trimitere a lucrării(de fapt, a fost prima lucrare pe care aţi primit-o pt concursul acesta).
Rugămintea noastră rămâne aceea de a ne indica cu claritate GREŞELILE care au dus , nu la depunctarea, ci la IGNORAREA TOTALĂ a lucrării noastre. Au lucrat EFECTIV, elevi din cl a VII-a E şi VII -a B a şcolii noastre şi cred că trebuie să am argumente serioase pentru a le explica eşecul muncii lor...
Vă dorim o vacanţă frumoasă, succes în derularea proiectului şi mult mai multă obiectivitate în acordarea punctajelor la concursurile incluse în cadrul acţiunilor d-voastră,
cu sincere salutări colegiale,
profesor Doina Chelariu,
Şcoala "Al. I. Cuza" - BACĂU


Buna ziua,

Ne pare rau pentru nemultumirea dumneavoastra, dar jurizarea la etapa VI a fost realizata de:

1. Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, Sălaj

2. Colegiul Naţional „Cuza Vodă” Huşi, Vaslui

Tocmai pentru o cat mai mare transparenta si obiectivitate, am afisat pe blogul proiectului atat jurizarile individuale primite prin e-mail de la scoli cat si centralizarea acestora, realizata de noi, in calitate de scoala coordonatoare.

Bazandu-ne pe profesionalismul si buna credinta a tuturor scolilor implicate in proiect, am respectat, pe tot parcursul derularii proiectului, deciziile luate de fiecare scoala, dupa cum de altfel se poate observa consultand toate materialele referitoare la jurizari.

Daca aveti obiectii, acestea trebuie aduse la cunostinta reprezentantilor celor doua scoli care au realizat jurizarea etapei VI.

Va rugam contactati cele 2 scoli, sau daca doriti putem posta pe blog e/mailul primit de la dumneavostra, pentru a primi lamuriri.

Va felicitam deopotriva elevi si cadre didactice din scoala dumneavostra pentru activitatea exemplara desfasurata in cadrul proiectului, va asiguram de tot sprijinul pentru a primi raspunsurile la nelamuririle ivite si va uram vacanta placuta!

Asteptam decizia dumneavoastra (postam pe blog sau trimitem un e/mail)

Cu deosebita consideratie,

prof. Lazar Daniela
Mulţumesc pentru promptitudinea cu care aţi răspuns apelului nostru. Cred că cel mai corect pt elevii mei ar fi să postaţi pe blog comentariul meu. În felul acesta vor putea lua cunoştinţă, în mod cert, de nedumeririle noastre şi şcolile care au făcut jurizarea, dar, în acelaşi timp, şi elevii de la şcoala "Al.I.Cuza"- Bacău vor şti sigur că profesoara lor nu i-a lăsat "la greu" . Ultima obiecţie pe care o mai am de făcut este aceea că, după părerea noastră, nu s-a făcut o departajare între modul de abordare al acestei teme de către elevi de 12-13-14 ani(cl. VI, VII, VIII) comparativ cu elevi ai Colegiilor Naţionale, mai maturi şi mai documentaţi(în mod firesc!!). De fapt, eu am încercat să ataşez pe blog un comentariu, dar nu am reuşit..
cu cele mai sincere şi colegiale salutări şi cu mulţumiri pentru faptul că aţi înţeles "necazul" nostru,
prof. Doina Chelariu

Rugam juriul celor 2 scoli sa trimita raspunsul la adresa de e-mail daniela_lazar2005@yahoo.co.uk pentru a fi apoi postat pe blog. Daca doriti puteti posta dumneavostra raspunsul direct pe blog.

Va multumesc,
prof. Lazar Daniela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Myspace Falling Objects @ JellyMuffin.com Myspace Layouts